Buddhas-gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.221.9.6.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
62 entries.
Caitlin Caitlin from Geluwe(Belgium) wrote on November 16, 2018 at 5:52 pm:
Beste Dominiek Gisterenavond was zeer boeiend! Ik en mijn ouders vonden het zeer interessant en hopen snel terug te komen! Dankje wel voor de verassing en voor de gastvriendelijkheid! Ik raad het zeker aan eens een bezoekje te brengen indien je dit nog niet hebt gedaan! Doe zo verder!
Degryse Degryse from Rumbeke wrote on November 16, 2018 at 5:37 pm:
Gisteravond genoten van je enthousiasme waarmee je de reiskriebels bij je toehoorders opwekt. Ik heb ten volle genoten van Tadjikistan en Peru. Twee uitmuntende reportages die het virus aansteken. Ik wil jullie tevens bedanken voor jullie gastvrijheid.
Geert Vercamer Geert Vercamer from Zonnebeke wrote on November 16, 2018 at 4:35 pm:
Hei Dominiek, bedankt voor de leuke avond met 2 interessante reportages. En uiteraard ook aan Kathia Altijd leuk om er bij te zijn, ondanks dat het wat pijn doet dat dit er voor het moment niet meer in zit voor mij. Soit, blij om in de sfeer te zijn en mee te genieten!!!
Mariska Larock Mariska Larock from Torhout wrote on April 29, 2017 at 6:16 am:
Mooie website! ?? bedankt om dit te delen!
Bart Bart wrote on Februari 12, 2017 at 3:08 pm:
The Road Ahead....Prachtige fotoreportage!!!Ik heb van begon tot einde genoten.Vooral Sloveni�,Azerbaijan en Iran vond ik top.Ook de muziekkeuze was erg geslaagd.En natuurlijk de warme ontvangst en de sfeer.Ik kijk al uit naar een volgende reisreportage.
Brecht Brecht wrote on Februari 12, 2017 at 3:07 pm:
Zaterdag laatst was ik uitgenodigd voor een reisreportage van Dominiek. De reportage was van start tot finish een pareltje. Je kreeg alle nuttige info onder de vorm van kaarten, foto's, filmpjes en uitleg door Dominiek. Als je alternatief wil reizen, en echt de wereld wil zien, en je hebt nog enkele vragen, dan kan Dominiek er wellicht op antwoorden. Bedankt voor de fantastische reisbeleving. Ik keer tevreden terug bij de volgende voorstelling. Groetjes Brecht
Kurt Beausaert (Brugge) Kurt Beausaert (Brugge) wrote on Februari 12, 2017 at 3:07 pm:
Het was een leuke avond zaterdag, na de warme ontvangst heb ik genoten van de prachtige reportage met tal van mooie foto's. Vele groeten, Kurt
Nuitten Daan Nuitten Daan wrote on Februari 12, 2017 at 3:06 pm:
Op donderdagavond 3 april mochten we uw reportage The Road Ahead bekijken en bewonderen . We hebben er tenvolle van genoten , het was supergoed met steengoeie aangepaste muziek . Het geheel was af en top ! Proficiat . Ik lees dat ge weer aan het "wikkelen" zijt !!! Straffe gast ! Bedankt ook voor het onthaal in uw gezellig interieur ! Houden zo !
Julie Dumortier en Sabine Demuysere Julie Dumortier en Sabine Demuysere wrote on Februari 12, 2017 at 3:06 pm:
Donderdagavond mochten we The Road Aheadreportage bewonderen. De muziek was telkens helemaal aangepast aan de foto's. Iran was voor beiden van ons heel boeiend. De eerste landen waren Zuid-Europees en ons meer vertrouwd. Toch werden ons plaatsen getoond waar we misschien nooit zullen komen of die minder bekend waren. Landen zoals Georgiė zullen misschien nooit onze vakantiebestemming worden maar toch super om ongewone plaatsen te zien. Voor de reisliefhebber een must om te komen kijken en luisteren naar jouw enthousiaste, heldere uitleg.
Bernard Delvoye Bernard Delvoye wrote on Februari 12, 2017 at 3:05 pm:
Beste Dominiek, B�r�nice en ikzelf houden er aan je echt te feliciteren met de boeiende voorstelling van verleden zaterdag (en dus ook van de dagen er voor). Je gaf een overzicht van de trektocht van een rusteloze zwerver en van jouw begrip van �De Wereld mijn Thuis�. We maakten kennis met veel landen waarover we zo weinig weten en tevens kregen we, op de landen die we wel enigszins kennen, een nieuwe kijk. Blijf toch nog maar enige tijd in Wervik. Hartelijke groet, Bernard.
Herve Raes- Lapere Herve Raes- Lapere wrote on Februari 12, 2017 at 3:05 pm:
Dag Dominiek, De voorstelling"The Road Ahead" was een zeer geslaagde voorstelling, met een prachtige muziekkeuze. Het land dat ons het meest verraste was Azerbeidzjan, we wisten niet dat het er zo prachtig was. We hopen op een vervolg!!! Groetjes.. Herve en Nicole
Marc Joye Marc Joye wrote on Februari 12, 2017 at 3:04 pm:
Beste Dominiek, Hartelijk bedankt voor het warm onthaal en de gezellige avond! Je reismontage sleepte ons echt mee in je avontuur. Bijkomend pluspunt: de prima gekozen begeleidende muziek! Ik wens je in de toekomst nog dergelijke geslaagde projecten! Veel succes! Marc.
Ivan Lietaert Ivan Lietaert wrote on Februari 12, 2017 at 3:03 pm:
Beste Dominiek, Ik heb echt genoten van de voorstelling. Vooral de delen over de minder toegankelijke gebieden (Georgi�, Armeni� en Iran) vond ik bijzonder interessant (en spannend). Ook Sloveni� was een oogopener voor mij, vooral omdat dat een haalbare kaart is voor mij en mijn gezin. Bedankt ook voor de schitterende ontvangst. Je hebt ons echt verwend.
Thelma Esteves Thelma Esteves wrote on Februari 12, 2017 at 3:03 pm:
Dominiek,thank you very much for your very nice presentation of The Road Ahead,looking forward to travel to Budapest. Thanks for sharing us your travel experienced very informative and very challenging trip.The beautiful photos and videos you shared and priceless experienced ,we hope one day we're going to reach those places too.I'm very interested and i'm looking forward to see those places,thank you again for your very kind invitation. Friendly Regards Thelma
Pascal Desruez Pascal Desruez wrote on Februari 12, 2017 at 3:02 pm:
Zoals altijd een prachtige reportage en een aangenaam ontvangst. Deze reportage ging zowel over gekende, als ongekende (ongeziene) landen. De reportages geven je wel steeds kriebels, namelijk reiskriebels.
Ivan Degryse Ivan Degryse wrote on Februari 12, 2017 at 3:01 pm:
Katia en Dominiek, Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik heb ten volle genoten van de reis door 8 fantastische landen die me deden watertanden. Groeten.
Guido Boeken Guido Boeken wrote on Februari 12, 2017 at 3:01 pm:
Dag Dominiek Ik wil je nog eens feliciteren met je voorstelling van gisteravond ten huize van ..Ik vond het heel boeiend en indrukwekkend en goed voorgesteld.Het is geen gemakkelijke opgave een gigantische reis voor te stellen in een beperkte tijd en de juiste balans te vinden tussen "teveel" en "te weinig".Ik ken dat gevoel en ben me ervan bewust dat je heel veel tijd in je voorstelling hebt gestoken. Je bent erin geslaagd onze aandacht vast te houden tot de laatste minuut. Ik was onder de indruk van Georgie(landschappen en dorpen) en Teheran heeft me ook verbaasd. Het ga je erg goed en ik wens je nog heel veel reisgenot in de komende jaren .Reizen doet leven en draagt onvermijdelijk bij tot een betere wereld. Vooroordelen worden weg geveegd en nieuwe vriendschappen gesmeed.. Soms denk ik dat het alleen politiekers zijn die haat zaaien en de boel doen verzuipen , alleen om hun eigen beste wil . Groetjes Guido
Danny Warmoes Danny Warmoes wrote on Februari 12, 2017 at 3:00 pm:
Dominiek,nogmaals bedankt voor het hartelijke onthaal en de mooie voorstelling!!Het was fantastisch van begin tot einde. Erg mooie reportage van je reis 'The Road Ahead'
Koen Koen wrote on Februari 12, 2017 at 3:00 pm:
Dominique, we hebben een geweldige avond beleefd. Je reportages zijn professioneel gemaakt vanuit een niet altijd evidente kijkhoek (in dit geval verschillende vervoersmiddelen). Ik vond dat het gerust naast bepaalde documentaires op TV mag staan. Je hebt natuurlijk ook geen enkel commercieel belang op het oog waardoor het allemaal natuurlijk en goed oogt. Ten opzichte van vorige reportages, was ik deze keer positief verrast door de mix van film, foto en stemmen, goed gedaan. De locatie bij je thuis is tevens redelijk uniek en een aanrader. Doe zo voort en ik kom zeker als het kan de volgende keer terug.
Inge Mahieu Inge Mahieu wrote on Februari 12, 2017 at 2:59 pm:
September 29, 2013 - 10:37 AM Inge Mahieu Dankjewel voor de fijne ontvangst en vele informatie die we kregen! Dankzij jou steeg alleen maar het enthousiasme om te vertrekken naar Zuid-Amerika! Het is uiteindelijk Bolivi� geworden, je reisreportage heeft ons ge�nspireerd en we hopen dat we veel van jouw tips ook gaan kunnen bezoeken! Groetjes, Inge